marți, ianuarie 26

Gala premiilor TNL, amânată.....

Secretarul general al Tine­retului Naţional Liberal (TNL), Răzvan Pop, a anunţat că Gala Premiilor TNL a fost repro­gramată pentru data de 7 februarie a.c., de unde trebuia să aibă loc în 30 ianuarie, însă nu a făcut cunoscut şi motivul decalării.
Gala va avea loc la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, începând cu ora 17.00. Fiecare filială TNL a fost rugată să transmită conducerii centrale a junimii liberale câte 10 fotografii de la diferite acţiuni/evenimente, necesare realizării unui colaj care va rula în timpul manifestărilor.
De asemenea, fiecare filială este obligată să transmită Secretariatului General al TNL numărul persoanelor participante la eveniment. În duminica res­pectivă, de la ora 11.00, este programată şedinţa Biroului Permanent al TNL.

Un comentariu:

ALIN spunea...

Dragi colegi,

Aveti atasata invitatia refacuta pentru Gala TNL de pe 27 martie - o puteti trimite, atat la colegi, cat si la presa sau alti invitati. Pentru petrecerea de dupa Gala exista mai multe propuneri, m-ar interesa sa avem un sondaj pe mail daca doriti un local mai scump si mai aratos sau unul mai ieftin si mai "popular". (Avem experienta atat cu Player, cat si cu Twice). Daca aveti sugestii sunt binevenite!

Nu in ultimul rand vreau sa va multumesc pentru intelegerea si unitatea de care am dat dovada in momente nu foarte usoare.

In aprilie implinim un an de cand suntem impreuna, in aceasta echipa, in fruntea TNL, poate ca sunt multe lucruri pe care puteam sa le facem mai bine sau eu, ca presedinte, trebuia sa le fac mai bine. Insa sunt sigur ca am facut impreuna atatea lucruri de care partidul a avut nevoie ca de aer in campaniile electorale si nu numai, am dovedit ca suntem o echipa bine organizata dar si cu un suflet si inima mare si asta a contat!

Va multumesc pentru tot si va garantez ca voi continua sa fiu vocea voastra in BPC...de data asta cu drept de vot :)

Florin-Alexandru Alexe
presedinte TNL
Trimis Alin Ungur Cluj