luni, noiembrie 9

Crin Antonescu primul pe biletinul de vot


Biroul Electoral Central a stabilit, , prin tragere la sorţi, ordinea pe buletinul de vot pentru alegerile prezidenţiale, prima poziţie revenindu-i candidatului PNL, Crin Antonescu.Pe buletinul de vot sînt, în continuare, Mircea Geoană (Alianţa PSD+PC), Kelemen Hunor (UDMR), Traian Băsescu (PD-L), Sorin Oprescu - independent, George Becali (PNG-CD), Ovidiu Iane (Partidul Ecologist), Eduard Manole - independent, Corneliu Vadim Tudor (PRM), Remus Cernea (Partidul Verde), Constantin Potîrcă - independent, Constantin Rotaru (Alianţa Socialistă).Extragerea s-a făcut în două etape. În prima fază au fost extraşi candidaţii aparţinînd partidelor parlamentare, după care au urmat candidaţii partidelor neparlamentare şi independenţii.

VIZITA LUI CRIN ANTONESCU IN MARAMURES: Primarul Cristian Anghel are un mod aparte de a sugera reusita lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale:




SERVUS, CRIN! In cadrul intalnirii de duminica dintre simpatizantii PNL si Crin Antonescu, liderul liberal a incercat sa arate ca este aproape de alegatori, tratandu-i de la egal la egal. In discursul rostit pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, primarul Cristian Anghel a spus ca, incepand cu 6 decembrie, vrea sa fie „servus” cu presedintele Romaniei. In replica, presedintele PNL a declarat ca este de datoria fiecarui deminitar sa fie intampinat si sa ii intampine pe cetateni cu acest salut. „Orice parlamentar, orice diplomat sau orice presedinte care se intalneste cu alegatorii trebuie sa spuna servus, asa cum va place voua sa spuneti pe aici”, a afirmat Crin Antonescu.