vineri, aprilie 24

Tineretul National Liberal va merge sa se implice in aceasta actiune pentru ca ni se pare interesant.

Pe data de 25 aprilie 2009, Asociatia Nordica va intreprinde in Sighetu Marmatiei o actiune civica in urma careia se vor planta 5350 de puieti: 1000 de cătină, 4000 de salcâmi, 350 (poate chiar 400) de pini şi tei. Locul ales pentru plantarea puietilor este zona Camara, de la poarta de intrare in perimetrul gropii de gunoi, 700 de metri alaturi de calea ferata.

Se doreşte implicarea masivă a sighetenilor în schimbarea imagini oraşului nostru, fiind asteptati in jur de 200 de voluntari. Actiunea este realizata in colaborare cu Asociatia Apisigmar (Asociatia Albinarilor din Maramuresul Istoric). Sponsor unic al acestei acţiuni este SC Herodot Grup SRL.

Tnl Sighet si Sighet Online va fi partener media al acestei actiuni la care va invitam si noi sa luati parte in numar cat mai mare.

Doar daca ne implicam cat mai multi in astfel de actiuni o sa reusim sa dezvoltam conceptul de voluntariat si o sa ii determinam si pe cei care stau deoparte si carcotesc, sa se implice. Este o vorba la romani: "cum iti asterni, asa dormi". Pana acum nu ne-a interesat deloc soarta noastra, sperand ca vor veni altii sa ne ofere pe tava lucrurile de care avem nevoie. Ne-au trebuit 20 de ani pentru a realiza ca NIMENI nu ne ajuta daca NOI nu ne ajutam. TREBUIE sa ne implicam in schimbarea imaginii orasului nostru, TREBUIE sa avem grija de ce avem si sa imbunatatim ce tine de noi. TREBUIE sa le oferim copiilor nostri O VIATA MAI CURATA, O VIATA VERDE!