luni, aprilie 6

Ovidiu Nemes ,membru in Biroul Politic National al TNL


Ovidiu Nemes, presedintele Partidului National Liberal, filiala Sighetu Marmatiei si viceprimarul municipiului de pe malul Tisei, isi pastreaza locul in Biroul Permanent National (BPN) al organizatiei de tineret. Este pentru a treia oara, consecutiv, cand Nemes obtine un loc in BPN al TNL la nivel national, fiind singurul liberal maramuresean prezent neintrerupt in acest for. El a participat, sambata, la Palatul Parlamentului din capitala, la Conferinta Nationala a TNL, in cadrul careia a fost ales si noul presedinte al organizatiei. Acesta este Florin Alexe, de altfel si unicul candidat pentru cea mai importanta functie din organizatia de tineret, ocupata pana sambata de Cristian Adomnitei, fostul ministru al Educatiei. In functia de prim-vicepresedinte a fost ales satmareanul Adrian Stef, de asemenea candidat unic.
Organizatia TNL Sighetu Marmatiei il felicita pe presedintele PNL Sighetu Marmatiei , Ovidiu Nemes pentru cel de-al treilea mandat in BPN al TNL si pe aceasta cale ii ureaza succes in indeplinirea obiectivelor fixate pentru acest mandat din Biroul Permanent National al TNL.

2 comentarii:

Anonim spunea...

vai de steaua voastra. sa traiasca mafiotu'

Anonim spunea...

Bravo domnule ANTONESCU,MAFIA LA PUTERE,astea va sunt oamenii,in 3 ani de mandat de VICEPRIMAR,domnul OVIDIU NEMES ,a cumparat 10 spatii in oras,firma de 10 TIR-uri si o sa mai cumpere cateva.,BRAVO. HOTII LA PUTERE